Waar ben ik:   Home > Kosten en vergoeding

Kosten en vergoeding

Intake met consult (60 min.)  € 72,50

Vervolgconsult, standaard (45 min.)  € 60,-

Vervolgconsult, extra  (60 min.) € 85,--

Kennismakingsgesprek (15 min.)  gratis

 

Eerste consult afvallen/stoppen met roken (45 min.)  € 64,00

Vervolgconsult afvallen/stoppen met roken (30 min.)  € 45,00

Cosmetische acupunctuur (70 min.)  € 100,00 tot 125,00

Massage (30 min.)  € 25,00

Momentum Lifestyle kuur; € 169,--

Begeleiding Momentum Lifestyle (2 mnd)   € 100,00

 

Om ons administratie te ontlasten worden de consulten contant voldaan. Verder kunnen prijzen afwijken van standaardtarieven indien andere behandeltijden worden gehanteerd. Dit gaat echter altijd in overleg.

Behandelingen dienen 24 uur van tevoren te worden geannuleerd. Anders zijn wij genoodzaakt u 100% van het behandeltarief in rekening te brengen.

Vergoeding.
Bent u aanvullend verzekerd dan zullen de meeste zorgverzekeraars uw behandeling voor klassieke acupunctuur 75%-100% vergoeden. Raadpleeg voor de exacte vergoeding van een behandeling uw zorgverzekeraar. Consulten voor alternatieve zorg gaan niet ten koste van uw eigen risico.

Beroepsvereniging.
Praktijk Poorthuis is aangesloten bij de RBCZ en de Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns (NWP). De NWP is de oudste beroepsvereniging van natuurgeneeskundige therapeuten in Nederland en wordt door veel zorgverzekeraars erkend. Om dit te bereiken stelt de NWP hoge kwaliteitseisen aan haar leden zoals een HBO opleiding, bijscholing en westers medische kennis.

De RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Naast de registratie en certificatie biedt de RBCZ een onafhankelijke tuchtrecht.