Waar ben ik:   Home

Acupunctuur en Natuurgeneeskunde Praktijk Poorthuis, gevestigd in Roombeek Enschede en Coevorden voor klachten hooikoorts, hoofdpijn.... Specialisatie cosmetische acupunctuur.
Praktijk Poorthuis, Acupunctuur & Natuurgeneeskunde

Acupunctuurpraktijk Poorthuis is gevestigd in Enschede en Coevorden.

Na een opleiding van 6 jaar ben ik afgestudeerd aan de Saxion Next (voorheen ANH) met als specialisatie acupunctuur, pijnklachten, cosmetische acupunctuur en huidklachten. Ik heb stages gelopen in Nederland, Beijing en Shanghai - China (Traditional Chinese Medicine Hospital Beijing, International Acupuncture Training Center Beijing en in een privékliniek in Shanghai)

Cosmetische acupunctuur is een specialisatie die in Nederland nog vrij onbekend is. Mijn opleiding heb ik bij twee wereldberoemde docenten Virginia Doran en Dr. Ping Zhang gevolgd. Beide cosmetische acupuncturisten hebben een succesvolle praktijk in New York en behandelen diverse beroemdheden en topmodellen.

De volgende therapieën worden in mijn praktijk aangeboden:

- Klassieke Acupunctuur

- Cosmetische Acupunctuur

- Dr. Tan Balance Method

- Moxa en Cupping

- Voedingsadviezen

 

Praktijk Poorthuis is aangesloten bij de RBCZ en de Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns (NWP). Hiermee bent u gewaarborgd van een vakkundige behandeling. Voor u als patiënt betekent dit dat consulten en behandelingen vergoed kunnen worden, afhankelijk van uw verzekeringspakket /voorwaarden.

Wilt u meer over de behandelingen weten dan kunt u tijdens werkdagen bellen.

Annita Poorthuis.