top of page

EINDELIJK EEN ADEQUATE OPLOSSING VOOR HOOIKOORTSKLACHTEN

Als het voorjaar wordt ga je weer niezen. Daar lijkt geen speld tussen te krijgen. Maar wellicht wél een naald ; )  Ik behandel al jaren met succes met acupunctuur  mensen met forse allergieklachten. Hooikoorts, maar ook allergie voor de huisstofmijt, huisdieren, bomen en heesters. Vaak weet ik ze klachtenvrij te krijgen en anders in ieder geval veel minder afhankelijk te maken van medicijnen (die je vaak slaperig maken). 

Acupunctuur bevordert de doorstroom van bloed en energie in het lichaam. Op deze manier worden blokkades opgeheven en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Als gevolg ervaar je, afhankelijk van de klacht, minder klachten en meer vitaliteit. Onderzoeken laten zien dat acupunctuureffecten verklaard kunnen worden door reactie van het zenuwstelsel, de hormonen of een combinatie van deze reacties. Onderzoek laat ook zien dat het natuurlijk vermogen van een lichaamscel om te herstellen van schade wordt aangesproken en versterkt door acupunctuur.

In 6 behandelingen van je hooikoorts af

Hooikoortspatiënten zijn vaak gebaat bij acupunctuur. Het vermindert het aantal klachten, je voelt je vitaler en patiënten hebben veel minder geneesmiddelen nodig. Ik behandel zelf al bijna 20 jaar mensen met allergieklachten en zie dat 90% van de mensen er baat bij heeft en dat bij een flink deel daarvan de klachten zelfs volledig verdwijnen. Vaak zijn de zes behandelingen voldoende.

​Acupunctuur kent weinig tot geen bijwerkingen en helpt je natuurlijke weerstand te verhogen. Daarmee heeft acupunctuur dus ook een preventieve werking.

niezen.png
Schermafbeelding 2021-11-02 om 10.34.22.png
bottom of page