top of page

Momentum® is een effectief afslankprogramma voor mannen en vrouwen met overgewicht, maar ook voor mensen met een verkeerde vetverdeling. De dieetfase telt slechts 27 dagen, maar minstens even belangrijk: dankzij het slimme 3 Fasenplan wordt het beruchte jojo-effect voorkomen.

Snel, veilig en effectief afvallen met Momentum® 


Slank worden en slank blijven, zijn twee doelen op zich. Om af te slanken en het streefgewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een uitgebalanceerd 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een effectief programma waarmee men gewicht verliest in slechts 27 dagen en vervolgens leert om het behaalde streefgewicht te behouden. Eenvoudig en met praktische recepten om makkelijk te combineren met het gezinsleven.

 

Voor wie?
Door de speciale samenstelling van de supplementen spreekt Momentum® rechtstreeks de inactieve vetten aan, oftewel: de ongezonde vetten zonder enige functie, vaak op buik, billen, benen en heupen en bovenarmen. Het programma is daarom niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. Dus voor iedereen die ‘alles’ al geprobeerd heeft, maar desondanks die paar hardnekkige kilo’s nog niet kwijt zijn is Momentum® wellicht de oplossing!

 

Waarom begeleiding?
Voor iedereen die de Momentum® afslanktherapie volgt, is er ook een intensieve begeleiding via Praktijk Poorthuis of Annita Poorthuis, Slank&Fit mogelijk. Tijdens het programma wordt je begeleid en zijn er weegmomenten. Onze coaching zorgt er voor dat jij de motivatie houdt om de afslanktherapie af te maken. De begeleiding zorgt ervoor dat de succeskans veel hoger is; de motivatie blijft hoog en problemen worden voorkomen.

 

Momentum® is origineel ontwikkeld door Ortho Pharma. Het bevat de werking van natuurlijke stoffen vanuit onder andere de Ayurveda, de Chinese kruidengeneeskunde en de Orthomoleculaire geneeskunde. Het eindresultaat is een verantwoord en effectief afslankmiddel dat het omzetten van vet in energie bevordert terwijl het je hongergevoel vermindert.

 

Lees verder voor meer informatie op Momentum® of bezoek facebook : Annita Poorthuis, acupunctuur en natuurgeneeskunde

Afvallen slank en fit Momentum Enschede Hengelo Oldenzaal Twente Acupunctuur in Enschede en Uden | Annita Poorthuis #huidklachten #herstel Long-Covid #hooikoorts #cosmetisch #littekens #botox #rimpels #pijnklachten #acufacial  | Veghel Den Bosch Mill Hengelo Oldenzaal (Overijssel en Brabant)

 - klantenbeoordeling 9,1 

- meer dan 150 recepten

 

- met begeleiding

bottom of page